OVER GREENSPREAD

Met Greenspread zijn wij als ontwikkelaar en adviseur, sinds de oprichting in augustus 2010, actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. Met onze duurzame-energie-oplossingen dragen wij bij aan een efficiënte en robuuste energievoorziening. Dat is niet alleen beter voor nu, maar vooral ook voor onze volgende generaties. Dat is waar Greenspread voor staat en waar we ons elke dag weer volledig voor inzetten. Greenspread is onderdeel van Renewable Capital. Vanuit deze groep zijn wij o.a. ook actief op het gebied van LED-verlichting, laadpalen en crowdfunding.

Greenspread werkt in heel Nederland voor iedereen met een verduurzamingswens. In de praktijk zijn dit meestal gemeenten, provincies, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bedrijven of lokale energie-initiatieven.

WAT DOET

GREENSPREAD?

ZON

 

Greenspread biedt zowel advies, financiering, onderzoek, gedelegeerde en eigen ontwikkeling van zon-PV projecten.

FINANCIERING 

Via Renewable Capital, de groep waar Greenspread onder valt, investeren we in duurzame energieprojecten. Daarnaast hebben wij een crowdfundingplatform.

LAADPALEN

Om transport te verduurzamen geloven wij in een goed netwerk van snelle en slimme laadpalen. Daarom zetten wij daar vol op in via Evensnelladen.​

DUURZAME WARMTE

 

Greenspread helpt u met warmtepompen, onderzoek naar waterstof en asset management van uw warmtevoorziening.

LED-VERLICHTING
 

In samenwerking met Signify van Phillips en haar gekwalicifeerde installateurs bieden wij LED-verlichting aan via Capital-LED.

OPSLAG

Greenspread onderzoekt de kansen om variabele duurzame energie op het elektriciteitsnet te voeden.

Bedankt voor uw aanmelding!

MELD JE AAN

VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Brochure Winkelcentra
Brochure Zorg
Brochure Onderwijs
Referentiebrochure Greenspread

DOWNLOAD

BROCHURES